Regenerativt Sveriges årsmöte

FÖRENINGEN REGNERATIVT SVERIGE HÅLLER ÅRSMÖTE 16 MARS I SALA SILVERGRUVA. VÄLKOMMEN!

Föreningen Regenerativt Sverige håller sitt första årsmöte!

“Gruvträffen” med tillhörande program som arrangeras i samband med årsmötet har nu stängt för anmälan. Vi har fyllt lokalerna.

Medlemmar i föreningen Regenerativt Sverige är självklart välkomna att delta i själva årsmötet som hålls lördag 16 mars kl 13.30, men vi önskar att ni meddelar oss via mail att ni önska komma (av platsskäl).

Maila till: regenerativtsverige@gmail.com

Plats: Sala Silvergruva, hus Marketenteriet, 
https://www.salasilvergruva.se/boende/

Hitta hit: Från tågstation i Sala tar det cirka 40 minuter att gå till Sala silvergruva/Marketenteriet.  Bussanslutningar finns också: Buss 569 stannar nära, vid hållplatsen Sala Gruvan. Buss 61 stannar något längre ifrån, vid hållplatsen Styrars.

Program (OBS fullbokat): 

Fredag kväll: Återträff och nätverkande för de som går eller har gått kursen Regenerativt lantbruk och Holistic Management, Bäckedals folkhögskola.
Lördag: Förmiddagen bjuder på snabbkurs i regenerativt lantbruk, inspirationsprat och dialog med Gunnar Rundgren, ca kl 10.30-12.00. Lunch kl 12-13. Årsmöte kl 13.30, för nya och befintliga medlemmar. Eftermiddagen fylls sedan med självorganiserande samtal utifrån deltagarnas hjärtefrågor, samt information om den nystartade Europeiska alliansen för regenerativt lantbruk, EARA, nytt om hur vi hittar varandra (kartfunktion), om Vinnovaprojektet Regenerator, om Potatisuppropet mm.

Söndag förmiddag: Nätverkande. Möjlighet till avslutande lunch på gruvans restaurang.

Bli medlem eller donera pengar

Är du inte medlem än? Du är när som helst välkommen att teckna medlemskap. Stödet gör det lättare för oss att bygga vidare på nätverk, kunskap, och möjligheterna till samskapande. Styrkan i rörelsen är redan stor, men kan växlas upp ännu mer med gemensamma krafter.

Det går också mycket bra att lämna en donation. Swisha och lämna en hälsning!

Swishnr: 123 653 12 89

Bli medlem i föreningen

 
Föregående
Föregående

Del två i artikelserie: Betesplanering för levande landskap

Nästa
Nästa

Djur i skogen och naturnära skogsbruk var temat på träff i Vederslöv