Ny funktion för nätverkande!

Det har inom rörelsen länge efterfrågats en funktion där man kan hitta andra regenerativa lantbrukare, och personer som har regenerativt fokus i sitt sätt att leva och arbeta. Nu finns en kartfunktion, både som app och på webbplatsen, som gör det möjligt för medlemmar att enkelt hitta varandra.

Applikationen och kartan lanserades under Gruvträffen, då även föreningens första årsmöte hölls. Appen är tänkt att vara en kontaktyta för regenerativt nätverkande i Sverige, som kompletterar webbplatsen. Appen uppdaterar dig som användare om evenemang och nyheter inom rörelsen, genom en notisfunktion, och du kan själv bidra med tips, texter och länkar.

Appens kartfunktion ger dig som registrerad användare och medlem möjlighet att hitta och komma i kontakt med andra i nätverket. Du väljer själv hur mycket information du vill dela med dig av, via din personliga profil. Det är bara andra medlemmar och registrerade som ser den fördjupade informationen. Övriga ser bara ett namn vid varje prick. Alla funktioner finns också på webbplatsen, och samlas under fliken “Medlemmar”. Hela webbplatsen speglas också i appen.

Appen är kostnadsfri men ger alltså extra funktioner till registrerade medlemmar. Detta för att vi vill erbjuda medlemmar i föreningen en exklusiv plattform för att dela information med varandra.

Funktioner

  • Enkel tillgång till hela webbplatsens innehåll i mobilformat.

  • En bjällra upp till höger i appen leder till en lista över senast inlagda artiklar och evenemang.

  • Direktlänk till “På gång” via symbol nedtill.

  • Direktlänk till “Nyheter” via symbol nedtill.

  • Direktlänk till “Kartan” via symbol nedtill.

  • Profilsida, där du enkelt fyller på med information om dig själv/din gård.

  • Möjlighet, via profilsidan, att skicka in tips till redaktionen via ingångarna “Evenemang” och “Artiklar”.

Tim är appens upphovsman

Det hela startade genom att en student, Tim Teirfolk, på Hanken School of Economics i Finland, önskade hjälpa en ideell förening med miljöinriktning att ta fram en app, helt utan kostnad, då han håller på att utveckla ett företag för appar. www.fischi.app. En av hans föreläsare är Maria Ehrnström-Fuentes, som hade bjudit in Jörgen Andersson och Pella Thiel till besök på skolan under en vetenskapsfestival. Tim blev nyfiken och erbjöd Regenerativt Sverige sina tjänster. Tim har erbjudits livstids medlemskap i Regenerativt Sverige och har också fått möjlighet att tillgodogöra sig poäng i volontärarbete inom sina studier. Tim är också den som tagit fram föreningens nuvarande logotyp.

 
Föregående
Föregående

Fler potatisodlare ger bättre beredskap

Nästa
Nästa

Gruvträffen och ett historiskt första årsmöte